20 Haziran 2010 Pazar

DİRENEN DAUM KAZANACAK !!!

Aziz Yıldırım döneminde bütün branşlarda gerekli yapılanmayı gerçekleştirip istikrarlı bir şekilde zirveye oynayan Fenerbahçe aynı durumu futbolda gerçekleştiremedi. Çünkü Fenerbahçe'de bu dönemde takımı şampiypn yapamayan her hocanın görevine son verildi. Genelde yabancı olan bu isimlerle uygun bir anlaşma zemini yakalanıp bir miktar tazminat ile sorun çözülüyordu. Liseli bir kızın bir erkekle aşkı gibi olan Fenerbahçe-Daum ilişkisi sonunda bitti ama problemler bitmedi.Parasının tamamını almakta direnen Daum anlaşmaya yanaşmadı, tazminat kabul etmedi.

2005-2006 sezonunda bu sezona benzer biçimde takımı iki kulvarda final oynatan Daum ikisini de kaybetmişti. Belki Fenerbahçe tarihinin en güçlü kadrosuna sahip o takımın şampiyon olamamasından Daum sorumlu tutulmuş ve apar topar yollanmıştı. İkinci kez aynı muameleye tabi tutulmaya çalışılan Daum bu sefer direniyor ve tazminat değil paramı verin diyor. Daum'un savunması : ' Ezeli rakiplerim GS ve BJK'yi her iki kulvarda geride bıraktım. Başarısız olduğumu düşünmüyorum.' Bu son derece haklı bir savunma..Sportif Direktör olarak getirilen Aykut Kocaman'a verilen antrenör belirleme görevi sezon başında yok sayılmıştı.Aykut geldiğinde antrenör belliydi.Tüm sezon bu çarpıklığın sancısını çeken Fenerbahçe yine aynı garip bir ortamda..

Direnen Daum'a 'yıldırma' politikası başladı ve yardımcı antrenörler sebep belirtmeden görevden uzaklaştırıldı. Daum'a 'dış kapının mandalı' muamelesi yapmaya çalışıp despotluğuna despotluk ekleyen Fenerbahçe bakalım amacına ulaşabilecek mi ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder